Steun het Nesko

Sponsor het Nesko
Met uw steun kan er elk jaar weer een fantastisch project worden uitgevoerd!

In haar rijke geschiedenis heeft het Nesko al vele malen samen mogen werken met verschillende bedrijven en organisaties.

 

Het Nesko bestaat uit de beste amateurmusici uit de Nederlandse studentenwereld waardoor elk jaar weer een succesvolle tournee met concerten op hoog niveau en met een enorm enthousiasme plaatsvindt. Vindt u ook dat jonge amateurmusici de kans moeten krijgen om muziek op niveau te blijven maken en zich muzikaal te ontwikkelen tijdens hun studententijd? Het Nesko biedt u de kans hierbij steun te bieden!

 

Van advertenties in het programmaboekje en op posters en flyers, tot het verzorgen van een ontvangst tijdens een concert of een muzikaal ensemble tijdens een receptie van uw bedrijf, er is van alles mogelijk! Het Nesko biedt mogelijkheden voor landelijke sponsoren die de gehele concerttournee ondersteunen tot sponsoring in een specifieke concertstad. Ook sponsoring in natura is van harte welkom. We ontwerpen graag samen een plan dat zoveel mogelijk op uw wensen aansluit. U kunt contact opnemen met onze acquisiteur voor de mogelijkheden door te mailen naar acquisiteur@nesko.nl.

Doneer aan het Nesko
U kunt ook geld direct aan het Nesko doneren.

U kunt een eenmalige of periodieke gift overmaken naar onze rekening NL37TRIO0338742190. Dankzij onze ANBI-status kunt u ook belastingvoordeel krijgen bij een gift. Hier vindt u informatie over giften, en hier kunt u het exacte belastingvoordeel berekenen. Zie ook het deel van deze pagina over de ANBI-status.

 

Sponsorkliks
Sponsor het Nesko zonder dat het u geld kost!

Als u via webshops als Coolblue, Thuisbezorgd of bol.com producten bestelt, dan kunt u dat via Sponsorkliks op zo’n manier doen dat het Nesko geld krijgt zonder dat u extra betaalt.

 

Sponsorkliks

 

Als u via deze link naar een webshop toegaat en iets bestelt, dan krijgt het Nesko een klein beetje extra geld, zonder dat u meer betaalt! Zie hier een instructievideo hoe dit kan.

ANBI-status
Het Nesko heeft de culturele ANBI-status.

Een instelling verdient de ANBI-status als zij zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.
Aan de ANBI-status zijn bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken en giften verbonden. Zo is voor particulieren een gift aan het Nesko maar liefst 125% aftrekbaar in de aangifte. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen zelfs 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

 

Vind hier een pagina waar u het belastingvoordeel van een eventuele gift kunt uitrekenen.

 

Voor de culturele ANBI-status dienen wij enkele documenten openbaar te maken:
Nesko gegevens ANBI 2024

Jaarverslag Nesko 2023

Financieel Jaarverslag 2023

 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar penningmeester@nesko.nl.

Club van 100
Steun het Nesko direct!

Als lid van de club van 100 staat u dicht bij het orkest.

U maakt het ondermeer mogelijk voor het Nesko om zaken zoals dirigent, solist, repetitielocatie en vervoer tijdens de tournee te betalen. Uw steun gaat direct naar het orkest. In ruil hiervoor ontvangt u veel voordelen zoals; een uitnodiging voor de projectlancering van het Nesko en vrijkaarten voor een van de concerten van het Nesko.

 

Wilt u lid worden van of meer informatie over de club van 100?

Neem dan contact op met onze acquisiteur sponsoren via s.acquisiteur@nesko.nl

Stichting Vrienden
Word ook Vriend van het Nesko!

De Stichting Vrienden van het Nesko is in het leven geroepen om de continuïteit van het Nesko op de lange termijn te ondersteunen op artistiek en financieel gebied. Daarnaast beheert de Stichting Vrienden het archief van het Nesko. Als u het Nesko ook een warm hart toedraagt en graag toekomstige projecten mede mogelijk wiltmaken, word dan Vriend van het Nesko! U kunt al Vriend worden vanaf een bijdrage van €10,- per jaar. Als Vriend van het Nesko wordt u op de hoogte gehouden van de projecten en concerten van het Nesko via een digitale nieuwsbrief. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor evenementen die speciaal voor de Vrienden georganiseerd worden. U kunt Vriend worden door een e-mail te sturen aan info@neskovrienden.nl.

 

Website Stichting Vrienden 

 

Op de website van Stichting Vrienden vindt u meer informatie over de Stichting Vrienden, kunt u een kijkje nemen in het digitale archief van alle voorgaande Nesko-jaren en kunt u foto’s bekijken. Als Vriend of oud-lid van het Nesko kunt u zelf uw gegevens up-to-date houden, zodat u elk jaar geïnformeerd wordt over de concerten van het Nesko en over speciale Vrienden-activiteiten.

 

Sponsoren
Een overzicht van alle bedrijven die het Nesko in 2024 sponsoren.

 

 

 

 

 

 

Bent u geïnteresseerd in het sponseren van Nesko? Neem dan contact op met acquisiteur@nesko.nl. In overleg met u kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Fondsen
Een overzicht van alle fondsen die het Nesko steunen.

Het Nesko bedankt de volgende fondsen voor hun bijdrage in 2024:

 

 

 

 

 

 

Samenwerkingen
Dingen waarmee het Nesko samenwerkt.

Het Nesko werkt dit jaar samen met Arc Verona, een bedrijf dat strijkinstrumenten en accessoires voor strijkinstrumenten verkoopt. Vind hier hun website.

 

Het Nesko werkt dit jaar samen met DressMe, een bedrijf dat geborduurde en gedrukte producten levert.

Vind hier hun website

 

Het Prins Claus Conservatorium heeft het Nesko dit jaar in natura gesteund door lokalen beschikbaar te stellen voor audities en te voorzien in drukwerk.

 

©Veerlebas Photography