Steun het Nesko

Stichting Vrienden van het Nesko
Word ook Vriend van het Nesko!
De Stichting Vrienden van het Nesko is in het leven geroepen om de continuïteit van het Nesko op de lange termijn te ondersteunen op artistiek en financieel gebied. Daarnaast beheert de Stichting Vrienden het archief van het Nesko. Als u het Nesko ook een warm hart toedraagt en graag toekomstige projecten mede mogelijk wiltmaken, word dan Vriend van het Nesko! U kunt al Vriend worden vanaf een bijdrage van €10,- per jaar. Als Vriend van het Nesko wordt u op de hoogte gehouden van de projecten en concerten van het Nesko via een digitale nieuwsbrief. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor evenementen die speciaal voor de Vrienden georganiseerd worden. U kunt Vriend worden door een e-mail te sturen aan info@neskovrienden.nl.

Website Stichting Vrienden 

 

Op de website van Stichting Vrienden vindt u meer informatie over de Stichting Vrienden, kunt u een kijkje nemen in het digitale archief van alle voorgaande Nesko-jaren en kunt u foto’s bekijken. Als Vriend of oud-lid van het Nesko kunt u zelf uw gegevens up-to-date houden, zodat u elk jaar geïnformeerd wordt over de concerten van het Nesko en over speciale Vrienden-activiteiten.

 

Het Nesko ondersteunen vanuit uw bedrijf of organisatie?
Met uw steun kan er elk jaar weer een fantastisch project worden uitgevoerd!
In haar rijke geschiedenis heeft het Nesko al vele malen samen mogen werken met verschillende bedrijven en organisaties. Het Nesko is dankbaar Brinkhof Advocaten als haar hoofdsponsor te mogen hebben en werkt met andere bedrijven zeker ook graag samen! Het Nesko bestaat uit de beste amateurmusici uit de Nederlandse studentenwereld waardoor elk jaar weer een succesvolle tournee met concerten op hoog niveau en met een enorm enthousiasme plaatsvindt. Vindt u ook dat jonge amateurmusici de kans moeten krijgen om muziek op niveau te blijven maken en zich muzikaal te ontwikkelen tijdens hun studententijd? Het Nesko biedt u de kans hierbij steun te bieden! Van advertenties in het programmaboekje en op posters en flyers, tot het verzorgen van een ontvangst tijdens een concert of een muzikaal ensemble tijdens een receptie van uw bedrijf, er is van alles mogelijk! Het Nesko biedt mogelijkheden voor landelijke sponsoren die de gehele concerttournee ondersteunen tot sponsoring in een specifieke concertstad. Ook sponsoring in natura is van harte welkom. We ontwerpen graag samen een plan dat zoveel mogelijk op uw wensen aansluit. U kunt contact opnemen met onze acquisiteur voor de mogelijkheden door te mailen naar acquisiteur@nesko.nl.
ANBI-status
Het Nesko heeft de culturele ANBI-status.
Een instelling verdient de ANBI-status als zij zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Aan de ANBI-status zijn bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken en giften verbonden. Zo is voor particulieren een gift aan het Nesko maar liefst 125% aftrekbaar in de aangifte. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen zelfs 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Voor de culturele ANBI-status dienen wij enkele documenten openbaar te maken:
Gegevens ANBI 2022

Jaarverslag 2021

– Financieel Jaarverslag 2021

 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar penningmeester@nesko.nl

Hoofdsponsor
Het Nesko wordt ieder jaar mogelijk gemaakt dankzij de bijdrage van Brinkhof Advocaten te Amsterdam.

 

Dankzij deze steun van Brinkhof Advocaten kan Nesko jaarlijks een bijzondere muziektour door Nederland organiseren met een podium voor jong muzikaal talent. Brinkhof Advocaten is een Amsterdams advocatenkantoor dat onder meer gespecialiseerd is in: octrooirecht, intellectueel eigendom, life sciences, mededingingsrecht en IT, media- en telecommunicatierecht en kan u helpen met uw juridische vragen.